top of page

Vores hus i Spanien

Bellesguard blev realiseringen af vores drøm om et hus i sydens sol.
Vi har lagt en kort historie op om vores køb af huset, men bedst opleves det ved at være der selv og nyde klimaet, cava'en og den smukke natur.

Drømmen om ...

En gammel drøm at at få et hus i sydens sol, måske Italien blev i 2017 realiseret med vore køb af La casa Bellesguard i Las Tres Cales i Catalunya.

De første spæde tanker blev strøet helt fra starten - da vi lærte hinanden at kende. Der har været mange drømme forbundet med at erhverve et hus i syden, men mest af alt er det drømmen om at få et fantastisk samlingspunkt for vores famile ... med solgaranti næsten :-)

IMG_3264.JPG
IMG_3242.JPG

Spanien here we come ...

Vi har på mange ferier været afsted til Italien. Vi kiggede endda flere år efter et hus i Alba området i Piemonte. Italien var meget dyrt og samtidig var finansieringen af et sommerhus dernede betragtelid mere vanskelig. 

Da vi fra kollegaer hørte om både priser og finansieringsmuligheder i Spanien blev vi nysgerrige på at undersøge boligkøb der. Vi harvde super dejlige minder fra ferier i Barcelona, så det var bestemt værd at undersøge.

En tur til Malaga og Costa del Sol med 15 fremvisninger af forskellige typer ferieboliger overbeviste os dog ikke helt og vi måtte hjemi tænkeboks.

Det var jo Barcelona vi havde vores skønne minder fra, så vi book'ede de næste fremvisninger 1/2 år efter i omegnen af Barcelona. Det var betragteligt dyrere at købe hus i udkanten af Barcelona, så der skulle spares lidt mere op, hvis vi skulle købe der.

Men men ... allerede nr. 2 hus vi så ud af de 10 fremvisninger i Barcelonaområdet var Bellesguard. Vi faldt totalt for den ugernerte ro og den fine udsigt til både bjerge og Middelhavet. Og så var størrelsen med 5 soveværelser, 3 toiletter, egen pool og en dejlig stor have perfekt!

De første somre

Vi overtog huset til påsken 2017.

Vi brugte 10 feriedage på at rydde op, skrubbe og skure og få købt det udstyr som manglede for at familien fremover kan nyde livet i huset i ferierne.

Og stor var den dag da børnene kom til Spanien for at indtage huset.

Det blev en fantastisk nat som endte med dejlige kolde Corona's ved pool'en!

Vi har været afsted på familieferie hver sommer siden. Der er så meget at se i området og vi er slet ikke færdige med at udforske.

IMG_2953.JPG
bottom of page